SKOOOOOR

men tjena tjena. Vet aldrig hur jag ska börja bloggen, men bara att idag har jag gått i skola och vi hade väl en tråkig tisdag som vanligt....., sen efter skolan så åkte jag och mamma och köpte vinter skor till mig, det blev tre par :)
älskar alla!!<33      / bilder kommer/  sen imorgon börjar min present kalender jag får presenter varje dag :) fett kul!!! <3 jaja sen ja har inget mer att säga bara puss puss hej då.
-vanliga "uggs"
- typ boots med ja lite smått
- andra boots med snören där bak :) <3
puss

Dagens...

- kanske ska ha detta:
tja tja nu har jag ändrat mig om dagens haha men kanske ska jag ha det här sen blir det skola :) puss puss.
juste teater ikväll, pusssssss
<3

<3
Hej igen ja vad tyckte ni om min fantastiska video hehe. Iaf igår var jag nea och linda hemme hos mig och vi käka lite sen hängde lite och sen senare så drog vi till Heron för att träffa jennifer och då gick vi på bio, Harry potter del1
den var skit bra!!! jag har inte tänkt så mycket på harry potter men gud vad bra den är , sen nu på 5:an  är det nån vet inte vilken. Sen efter bio åkte jag linda och nea hem till mig igen och dom sov här inatt. Vi käka donken när vi kom hem vid 11 nångång haha skit gott!!, och vi somnade så runt 2 och jag vaknade vid 9 dom andar vid 11. Sen när dom hade åkt så kom jennifer till mig och vi drog till stan och käka , titta i affärer och köpte en varsin chai latte , mys mys vi hade jätte kul. Sen när hon åkte så skulle jag och familjen käka på en italiensk resturang , kl 20:00 ska mamma , bella och jag titta på en av våra favorit filmer inom familjen   Tomten är far till alla barnen. De är skit rolig och en tradition som vi alltid ser runt jul. <33 Nu ska jag mysa framför tv puss puss.

Videoinlägg = fail

hej hej ska skriva mer sen men nu får ni mitt videoinlägg men det blev skit dåligt haha skyll allt på nea hon gjorde mig på dåligt humör sen!!! :( men där har ni en video. :)
haha kult . <3

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR -.-

Nu är det ju dåra 2 dagar kvar tills vi ska ha So prov å jag kan typ inte alla frågor och hela kvällen kan inte gå till att plugga till det , sen spanska läxa tills imorgon har inte  äns tittat på läx lappen,,,, sen biologi provlappen fick vi idag.
orkar inte mer men måste plugga stenhårt nu så hörs kanske senare puss puss. <3



Need you.....

orkar inte skolan, liksom vi har hundra prov , 50 läxor och 0 glada nyheter :(
sen så ska alla prov vara typ samtidigt och alla läxor och allt dåligt °. Jag hade jätte svårt att somna i natt men sen började jag lyssna på Need you med Travie Mccoy, den är riktigt bra så det gick bättre att sova. Men det är fortfarande svårt att gå upp  på morgonen när det är typ storm ute. Idag blir det en vanlig skoldag och sen massa plugg när jag kommer hem. KULT? neeej, okej puss hej då.
'

En san text!




you have to take the good with the bad, smile with the sad, love what you got and remember what you had. Always forgive, but never forget. Learn from mistakes, but never regret.

- Den här texten ska jag tatuera in asså den är så san så bra!! <3
nu har jag värsta iden på vart jag ska ha den vilken stil ja allt haha ja vet jag är konstig men men
hela livet är konstigt så varför inte följa med det!! <333
puss puss
Ps: inge mer inlägg idag / tror jag haha :P




skola , idrott , huddinge , teater plus tidig kväll

Heeej tänkte göra ett inlägg igår men blogg.se cpade så får bli nu istället. Helgen har gått för
fort ja som alltid men den har varit riktigt kul.
Fredag- då kom ju cocca och hennes company och dom sov hos oss,  när dom kom så käka vi kinamat vi barn satt på resturangen och käka medans mammorna tog med mat till lägenheten.  på kvällen så tittade jag och cocca på film och käka godis.
Lördag- vi var tvungna att gå upp tidigt för vi skulle åka iväg vid 11 Inte senare! Jag , cocca och små syskonen ville äta frulle vid nått cafe  men vi kunde inte bestämma oss så syskonen åt å ett cafe och jag och C åt på ett anat.
sen drog vi till Taxinge slott och gick på deras julmarknad och det var kul men ALLT för många folk!!! usch. men vi hade kul.
På kvällen så drog jag till verre och nea var med liten stund och sen kom corre då drog nea och jag och corre sov då hos verre. Vi hade riktigt kul , det blev en sen kväll och tidig morgon haha.
Söndag- Jag drog tidigt från verre för jag skulle möta bella , ville och mamma i T-centralen för dom hade inte berättat för mig att vi skulle till NK och titta på julbelysningen och ville ville haha se tomten. Vi tittade i affärer och fika. SEn drog vi till gammlastan och tittade i affärer , så grymt mysigt!!
Hade en jätte skön helg och snart blir det skola och resten av rubriken. PUSS
- oo Yhee

Min lillebror är bäst!!!<33

Vill bara börja dagen med att säga att min lillebror är den gulligaste och den bästa lillebrosan man kan ha!!<3

Bilder från fredags:


- hehe
- smile for the camera :D
- syskon kärlek aaaww
- ha
- go fjortis go!
- hihi
det finns mer men dom har var dom bästa puss puss

låten Dutty Love <333

låten äger allt!!





Dutty Love

tja ska packa fort till verre sen titta bussen och sen drar jag :)
jag och corre ska sova hos verre idag. fett kul ska va ute och snacka skit och mysa , sen ja får vi se om det blir bilder. men vi ses ska skynda nu puss puss.
-
- och en sån från igår haha <3

Freeeedag

tja tja. to day its friday!!! det har varit skola och efter den så drog jag linda och verre till hudinge c
och hade kul. vi käka på donken och det var evigheter sen vi åt där, sen skulle linda ha utvecklingssamtal och då var jag och verre kvar. Och vi köpte så många ringar liksom, vi var ring tokiga. Jag köpte fem ringar och verre säkert fler. jag köpte :
fem ringar , två guldiga och tre silvriga
en balsam spray från Loreal 55 :-
och ett ljust rosa läppglans som är skit bra!! <33  och det kostade bara 30 kr :D
sen drog vi hem och sen dess ha jag bara suttit vid datorn. och snart kommer cocca med hennes mamma och lilesyrra nu kommer dom puss puss

Na Na Na

Hej nu har jag äntligen kommit till rätta med min dator liksom nu är den på mitt skrivbord och internet är tillbaks.
woho för det nu ska det bloggas så det brinner om de!!!!  Och nu ska jag berätta lite om dagen som varit först så var det skola och jag fick MVG på spanska läxan , gud vad glad jag blev! :) sen efter skolan hade jag utvecklingssamtal
det gick väl sådär men men är ganska nöjd med det vi kom fram med. Sen åkte jag och verre till skäris och gick runt käka och hade skit kul. Sen idag vid 6 så hade min skola öppet hus då skulle vi på draman gå runt och göra lite små "reklam" för drama profilen det v ar ju inte sådär jätte kul. Så jag verre och nea gick till ICA och köpte varsin energi dricka och gick till parken vid skolan och där var det riktigt kul. :P sen vid halv 10 nu kom jag hem och tog bort sminket så nu ska man väl sova. NI får ha en fortsatt trevlig kväll pusspuss
- imorgon kommer cocca :) <3

LoCa

- just a girl
hej igen bloggen fan vad jag är ledsen att jag svikte dej , men nej jag ska inte sluta blogga!! Jag har inte kunnat blogga för mitt internet cpar så fick smöra för syrran så att jag fick låna hennes data. idag skulle vi ha simprov men nej icke sa nicke det hände inte. Sen åååå vad jag vill ha en ny design asså nea kom igen nu måste vi göra en!
och en fråga som är väldigt viktig ärrrr vad ska man ha på sig imorgon???????!!!! liksom har inget :( får väl hitta på nått eller så frågar man bara nån om man får låna nått haha. Sen tack baby corre som skrev så fint om min blogg
<333 så söööt. har inget mer att säga jooooo bara att skolan kan dra åt pip , har seriöst hundra läxor! orkar inte men fan vad jag blir trött bara att tänka påt men jaja ska inte trycka ner er med mina bekymmer nej nej . ska fortsätta med plugget nu puss puss. <33


nu orkar jag inte mer!!

jag får inga kommentarer så jag slutar att blogga hej då!

Bilder från just nu.....

tja lala...är tom på ord har snackat med en rolig,snygg,.....m.m person. sen har jag fortfarande inte hittat nått att ha på mig. men men har en liten tanke om vad jag ska ha på mig..  tittar på tv så skriver fett segt. och tar bilder och telefonen ringer som en galning haha bild bevis finns asså när jag talar. jaja puss tjadå.
- ja jag vet inte heller
- så jag känner mig just nu
blir galen på allt!
- ja personen jag snackade med avbröt mina bildtagningar
och jag blir chokad av allt personen säger
verre du förstår vem jag snackar om.
<3
hej dåååå

Ridin Solo

Hej nu börjar jag bli riktigt trött på det jävla slaskvädret alla mina skor läcker det in i. mamma och jag ska köpa skor på fredag så man får väl hålla ut lite till. Idag var det än anan tråkig dag i skolan, längtar tills helgen fast har inga riktiga planer precis men ska bli skönt iaf.  och gud vad ska man ha på sej imorgon??? har "inga" klädder haha men  vi ska skruva på bena på min säng nu hahahahahha puss puss.
hade ingen anan

SNÖ!!

asså shit vad mycket det snöa. Jag slutade lite tidigare idag vid 3  och ja jaq kom hem vid 5 :( bussen var skit sen  bara för denna jävla snö!! och slask hatar jag......!!!!!
och sen kom nea och johanna och vi gick till ICA och köpte bröd och gottis. sen har jag bara varit hemma. skönt att den värsta skoldagen är slut. Lyssnar på musik nu och ska bara chilla , hörs sen nångång vet inte om jag ska ta en kort bloggpaus eller nej , haha puss puss
- ?

Ja nu jävlar!

Så ska jag gå och göra saft!!!
hörs kanske sen om jag orkar.

The mysers!

haha hej jag och sarah igår hade det awsome!! först mötes vi hos mig och pratade och skrattade som alltid. sen drog vi till kungshallen och käka, jag åt kyckling med pommes (mums) sen gick vi runt i affärer. när vi kom hem så tittade vi lite i affärer hos mig , köpte godis och Ben&jerry. Kvällen sen bestod av film , skratt och allmänt kul!
sen gjorde vi en låt , och vårt grupp namn är                       The mysers!
vi hade rosa hoods på oss och glasögon och coolt smink. Vi ska dra till stan nu och sen får vi se vad vi gör puss puss.
. the mysers
<3

:P

- dagens outfit i think :)
tja tja är helt klar nu , eller hah jag tror att jag är det. outfit idag är ( om jag inte ändrar som jag brukar)
ett par svarta tights
ett svart långt linne
och en mörk rosa tunika som jag köpte igår eller den är mer som en tröja jaja ska dra ner och möta sarah snart så hörs kanske senare puss puss . <3

Gooooooooo morgon

- riktig sommar bild!!
<3
hej mina läsare. inan jag gick och la mig så plockade jag undan så mycket som jag kunde. det som är kvar är saker som jag inte har en aning om vart jag ska lägga det. sen så tittar bella och cassie på i love you phillip morris., och jag tittar lite då och då sen ska jag och sarah mötas i stan vid 2 och det ska bli skit kul att va med henne,.!! nej nu ska jag fortsätta med mitt puss puss.

City med tjejerna

tja tja, gud vad skönt att snart är hela mitt rum klart. Lite små fix och väggen kvar. hittills ser de bra ut.
jag var ju med nea och linda i stan idag och först så åt vi på ett skit bra kebbab ställe jag åt en pizza dom två
andra käka varsin kebbab tallrik :) lindas vitlöksås såg seriöst ut som en tjock vaniljsås,. haha. sen så hängde vi i stan och jag hittade inte en bra parfym men men , jag köpte däremot en ansikts kräm från Dior som jag alltid har. pappa betala liksom hehe. Och sen drog vi till mig efter häng i affärena. dom fick se lägenheten och sen gick vi runt i city drack jordgubbs milshake på donken och så gick till en affär som hade värsta rean på adidas och märkes saker. nea köpte en stockholms hodd för 100 kr , linda köpte en adidas men lämna snabbt tillbaks den eller jagh gjorde det haha och jag köpte en jätte fin tröja för 80 kr. sen så köpte vi en flaska energi dricka och letade efter en park men vi hittade istället världens vackraste plats. en stor park med fyllt med parkbänkar och då hittade linda en parkbänk som hade utsikt över hela stan  fylld med ljus och såååå vackert!!!! det är vårt ställe love it. sen så tittar smpå tjejerna på film nu och jag vid datorn men ska sluta nu puss puss.
Fears and Love




Tell èm

tja idag vaknade man vid 8 höhö när man gick och la sig vid 2 så är det ju skit kul!! sen började jag plocka i mitt rum
för idag ska ju massa möbler in så det kan inte ligga massa kläder och skräp på golvet.
sen sminkade jag mig och byte om , och titta lite på tv. Och idag ska jag inte va med cocca. Jag ska möta linda och nea i stan och fika , shoppa eller kolla  i affärer jag ska titta efter en ny parfym som jag kan hålla till, Jag har liksom typ 100 parfymer och jag vill kunna ha en signatur parfymer. haha. Och imorgon ska sarah sova hos mig. Mys och roligt blir de! :) vet ni om kommissarie späck kommit ut??? vi vill så gärna se den.  just nu ska ja inte göra nått  och har inget mer att skriva nu, Vi hörs sen kram kram
- <3

saknar

vill bara säga att fyfan vad jag saknar dej , nu på höstlovet,!!!! verre kom hem<3
- love you til the end!!! <3

Nehe

hej internet fungerade inte hos mig igen men nu jävlar om det går sönder igen dåååå.!! jävlar haha. Jag och linda skulle ju till vera i uppsala men nej vera "glömde" att hon skulle va med sin syster. yee right.!? men men imorgon ska jag va med cocca vi ska fika i stan mys mys. juste sen idag så köpte jag möbler till mitt rum. först en stor fåtölj sen ska jag köpa en byrå kunde inte köpa en idag för jag visste inte måttet sen en garderob. :) juste ett skriv bord och en stol till de, haha glömde nästan. sen på fredag ska nån av mina underbara kusiner sova hos mig, så himla bra avslut på höstlovet. som i stort sett har vart ganska tråkigt. :( men men ska väl passa på att njuta vid dator nu hihi. puss
juste sen en svar på kommentar från mitt föra inlägg: ja det var min första gång att sola solarium och jag gjorde det bara 10 minuter. :) puss puss
- den där haha

Tja brun

tja tja jag och cocca vaknade vid 10 eller jag sen vaknade hon långt efter, sen åt vi frulle och sen sola vi solarium
det var skit skönt och cocca gör det grattis för den är i en lägenhet brevid hennes och där finns också ett gym som också ät grattis så där cyklade jag lite också, liksom man måste ju passa på. Cocca är i duschen nu för efter man solat så luktar ja som nea sa igår , kaninbur haha, sen ska jag också skölja av mig. Sen drar jag väl lite sakta hem.
Ni får ha det så gött. puss .
-igen

Scream

hej igen asså filmen var fett bra!!!!! en av dom bästa skräck filmerna jag sett, inte världens läskiga men så jävla bra!!! sen nu kanske vi ska se the grudge 2 eller epic movie haha. cocca provar just nu kläder och jag lånar dom.
sen ska vi ta resten av vår energi dricka nu , köpte en hel flaska haha , skit gott. sen så ska vi sola solarium imorgon fett najjs men ska dricka nu. Puss .
love you al.
<3

Tja din .....

hejsan hejsan , idag har jag varit i skäris med den underbara cocca. Jag köpte ett par skit snygga jeans leggins från
vero moda för 169:- sen inget mer :( , måste spara pengar för att på torsdag drar jag och linda till uppsala!! till vera , fett najjs. vi är då där tills lördag , ja det känns som om att höstlovet snart är slut. haha sen nu är jag hos cocca jag ska sova här inatt. Vi har hyrt scream eller vad den heter , en riktig skräkis!! eller hur stavas de haha ja jag suger på att stava. sen har vi köpt lite gott och sen super GOD dricka!! så ni får ha en skit bar kväll, sen kanske vi hörs snart eller imorgon puss puss.
- bilden är fett ful men men .
<3

RSS 2.0